10 GODINA OSIGURANI DIJELOVI   VRHUNSKA KVALITETA   STRUČNI SAVJETI: 099 / 222 2200

Kako kupovati

LP Muneris web shop omogućuje tri načina kupovine:
Možete kupovati kao registrirani korisnik
Možete kupovati putem telefona

Naglašavamo da je kupnja za registrirane korisnike najsigurnija te pruža dodatne mogućnosti, kao što su:
Brži proces narudžbe i naplate
Provjera statusa narudžbi
Pregled prošlih narudžbi
Izmjena podataka korisničkog računa
Izmjena lozinke
Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Registracija
1.korak: Na početnoj stranici LP Muneris kliknite na »Registracija«, ukoliko ste registraciju već obavili na lp-muneris.hr prijavljujete se putem linka »Prijava«,
 2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte opće uvjete i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na »Pošalji«.
 3.korak: Ukoliko ste podatke točno ispunili, na mail koji ste naveli stići će vam potvrda registracije, koju morate potvrditi putem linka navedenim u e-mailu. Nakon potvrde registracije dobiti ćete mail dobrodošlice.
Sada ste registrirani korisnik LP Muneris web shopa. Pomoću e-mail adrese i lozinke u svakom trenutku možete pristupiti svojem LP Muneris računu i vašim podacima.

Košarica
U nju stavljate proizvode klikom na plavu tipku »Dodaj u košaricu«. U košarici knjige mogu biti neograničeno vremensko razdoblje, a možete ih i dodavati i uklanjati. Ako zaliha nestane, proizvod će automatski biti uklonjen iz vaše košarice. Cijene proizvoda u košarici svakodnevno se ažuriraju.

Kupnja i odabir načina plaćanja
Kupnju završavate klikom na tipku »Završi kupovinu«. Stranica nakon tražit će vas adresu za plaćanje, koja ujedno može biti i adresa dostave, zaključujete klikom na link »Nastavi«. Sljedeća stranica će vas obavijestiti o načinu i cijeni dostave, klikom na »Nastavi« naći ćete se na stranici Informacije o plaćanju na kojoj ćete odabrati način plaćanja, ovisno o vašim željama i afinitetima. Nakon plaćanja, pregledajte narudžbu i kliknite na »Dovrši narudžbu«. Time je vaša narudžba proslijeđena na lp-muneris.hr.

Pregled narudžbi te status istih
Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, a sadržaj i status iste moći ćete u svakom trenutku provjeriti na svom računu na lp-muneris.hr.

NAPOMENA:
Slike proizvoda na LP Muneris web shopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici lp-muneris.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove.
LP Muneris web shop će nastojati na web stranicama lp-muneris.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

0

Your Cart